Κάθοδος Σγουρού στον Πειραιά!

en peiraiei 011218 3

Πολύ μικρή αποδείχθηκε η πέργκολα του Εν Πειραιεί όπου είχε καλέσει μέλη και φίλους του συνδυασμού του για ένα καφέ το Σάββατο το πρωί ο Γιάννης Σγουρός.
Ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής που έχασε οριακά το 2014 από τη Ρένα Δούρου θα προσπαθήσει να πάρει τη ρεβάνς, αν και πλέον στην εξίσωση έχει μπει και «ο παράγοντας Πατούλης». Οι πρώτες δημοσκοπήσεις πάντως (όπως της Opinion Poll που έγινε για τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής) δείχνουν ότι αν κάποιος μπορεί να «χτυπήσει» την υποψηφιότητα Πατούλη στον β΄ γύρο, αυτός είναι ο Γιάννης Σγουρός.

sgouros katsikaris
Ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης που αναμένεται να είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πειραιά παρακολουθεί προσεκτικά τον Γιάννη Σγουρό

Στη συγκέντρωση του Σαββάτου πάντως επικρατούσε αισιοδοξία, αφού όπως είπε ο ίδιος ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, η 25η Μαΐου θα είναι ημερομηνία σταθμός για την πολιτική πορεία της χώρας, αφού αν δεν έχουν προηγηθεί εθνικές εκλογές, η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις περιφερειακές θα αποτελέσει την αρχή του τέλους της πολιτικής του κυριαρχίας.

en peiraiei 011218 4

Τον Γιάννη Σγουρό Περιβάλουν (από δεξιά) ο δικηγόρος Μίλτος Κλαπαδάκης (υπ.δημοτικός σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη), ο Τάσος Καλαφάτης (γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στην Α' Πειραιά), ο Βασίλης Κατσαφ'αδος (υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στην Α΄Πειραιά) και o Θάνος Νίκου (αν. γραμματέας ΚΙΝΑΛ Β' Πειραιά)

eep logo