Ένας Πειραιώτης στην κορυφή του κόσμου!

kioukas pagkosmio vraveio koinou

Το Παγκόσμιο Βραβείο Κοινού στη Βιέννη (CIFFT "People´s Choice" Award World´s Best Tourism Film 2018) κατέκτησε , σαρώνοντας τον συναγωνισμό, η ταινία του ΕΟΤ «Greece, a 365-day destination» σε σενάριο-σκηνοθεσία Αντώνη Κιούκα.

Ο διαγωνισμός αυτός είναι κάτι σαν τα «Όσκαρ» των τουριστικών ταινιών, οπότε δικαίως με την κατάκτηση του πρώτου βραβείου ο καλλιτέχνης μπορεί να θεωρηθεί ότι κατέκτησε την κορυφή του «τουριστικού» κόσμου!

Ο Αντώνης Κιούκας ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν και τον στήριξαν κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στην υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά που πίστεψε και ενίσχυσε την προσπάθειά του.

Γεννημένος στον Αη Γιώργη Κερατσινίου, απόφοιτος του 2ου Γυμνασίου Αρρένων (1ο Λύκειο Πειραιά) το 1980, με μια σημαντική διαδρομή σε οργανωτικό και καλλιτεχνικό επίπεδο σε σημαντικά φεστιβάλ και άλλες δράσεις. Το Portnet πληροφορείται ότι τουλάχιστον ένας δήμος της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί του για να αναλάβει την προβολή του μέσα από συγκεκριμένο project. Καιρός ήταν…

eep logo