Ημέρες …Πειραιά για τον Φώτη Κουβέλη

kouvelis fotis

Δυο συναντήσεις με Πειραϊκούς παράγοντες που αναμένεται να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει προγραμματίσει για τη Δευτέρα ο Φώτης Κουβέλης.

Ο υπουργός Ναυτιλίας θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες επρόκειτο να συναντηθούν πριν 15 ημέρες, αλλά η ανησυχία για ακραία καιρικά φαινόμενα τότε και η επιφυλακή τόσο στους δήμους, όσο κυρίως στο Λιμενικό, οδήγησε στην αναβολή της συνάντησης. Ενδιαμέσως πάντως Κουβέλης-Μώραλης είχαν την ευκαιρία να τα πουν την περασμένη Δευτέρα στην εκδήλωση που οργάνωσε το Portnet , την οποία άλλωστε και οι δυο χαιρέτισαν. Στην συνάντηση της Δευτέρας αναμένεται, μεταξύ άλλων, να συζητηθούν και οι ενστάσεις του Δήμου Πειραιά για το Master Plan του ΟΛΠ και ειδικότερα την δημιουργία Mall εντός της λιμενικής ζώνης.

«Άρωμα ΟΛΠ» αναμένεται να έχει και η δεύτερη συνάντηση του Φώτη Κουβέλη με θέμα τον Πειραιά τη Δευτέρα. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, ο υπουργός Ναυτιλίας θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕΠ. Μεταξύ άλλων, στην ατζέντα αναμένεται να τεθούν οι αντιρρήσεις των παραγωγικών φορέων και ιδίως των εμπόρων του Πειραιά, τόσο για τη δημιουργία Mall, όσο και για την πρόθεση του ΟΛΠ να λειτουργήσει logistics εντός της λιμενικής ζώνης.

eep logo