Λάστιχο

zoi

Είναι παράνομο να τραβάς βίντεο ή να βγάζεις φωτογραφίες κάποιον χωρίς τη θέληση του. Είναι επίσης παράνομο να αποσπά το «θύμα» το κινητού με τη βία και να διαγράφει το «προϊόν» της παρανομίας. Επίσης αναμφισβήτητη παρανομία να ανοίγεις με τη βία την πόρτα ενός ξένου αυτοκινήτου για να κάνεις τα παραπάνω - να αποσπάσεις το κινητό και να σβήσεις όσα (παρανόμως) κατέγραφε ο επιβαίνων.

Όλα αυτά, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες από δύο τουλάχιστον άτομα συνέβησαν σε ένα βενζινάδικο στην Αιδηψό. Κι αποτελούν είδηση γιατί πρωταγωνίστρια φέρεται να είναι η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, που ήταν έξαλλη γιατί ο βενζινάς δεν της άλλαζε το σκασμένο λάστιχο του αυτοκινήτου της.

Δεν έχει καμία σημασία να σταθεί κανείς στις λεπτομέρειες. Η Πρόεδρος που τόσες φορές έχει προλάβει να προκαλέσει - ακόμη και βουλευτές του κόμματος της δυσαναχετούν για τις πρωτοβουλίες της, με πρώτο τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη - αν μπορεί να αφήνει υπονοούμενα για μεθυσμένους βουλευτές (ή να κάνει φτηνό χιούμορ, αδιάφορο), λέγοντας από την έδρα της ότι πρέπει να ελέγξει το κυλικείο τι σερβίρει τέτοια ώρα, μοιραία στον εκνευρισμό της επάνω στην εθνική οδό με ένα σκασμένο λάστιχο μπορεί να είπε πολλά χειρότερα στον άμοιρο τον υπάλληλοι του βενζινάδικου. Αλλά αυτό δεν είναι θέμα νόμιμου ή μη. Είναι θέμα αισθητικής και ηθικής. Αφού , ως γνωστόν, η αισθητική είναι ηθική..

ETEKA_Desktop

eep logo