Portnet – Αποκλειστικό: Διάσωση παπιού στη Μύκονο!

diasosh papiou 1

Το Portnet παρουσιάζει αποκλειστικό φωτορεπορτάζ της Σοφίας Αποστολίδου από την διάσωση ενός σπάνιου παπιού σε κοσμική παραλία της Μυκόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περί ώραν δωδεκάτη μεσημβρινή, δυο γυμνασμένοι νέοι μετέφεραν το καλά φουσκωμένο κίτρινο υπερμεγέθες παπί, αλλά και ένα πολύχρωμο –ομοίως καλά φουσκωμένο- μονόκερω σε ζεύγος αλλοδαπών που απολάμβανε τον ελληνικό ήλιο σε πολυτελείς ξαπλώστρες παρά θιν αλός έμπροσθεν της επιχειρήσεως αναψυχής που διατηρεί στο Νησί των Ανέμων η διάσημη ηθοποιός Λίντσεϊ Λόχαν.

diasosh papiou 2

Ο αλλοδαπός, αψηφών τους βόρειους ανέμους, εδοκίμασε να κολυμπήσει με το παπί. Ριπή ανέμου όμως παρέσυρε το παπί στα ανοικτά, αφήνοντάς τον να κολυμβά εναγωνίως. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Portnet, οργανώθηκε αμέσως γιγαντιαία επιχείρησις διασώσεως του παπιού – ο αλλοδαπός προσέγγισε την ακτή με ίδια μέσα.

diasosh papiou 3

Τελικώς το παπί εδιεσώθη από ταχύπλοο εθελοντών, το οποίο το οδήγησε με ασφάλεια στην ακτή, στην αγκαλιά της αλλοδαπής ιδιοκτήτριάς του. Το ΕΚΑΒ, το οποίο προφανώς είχε ειδοποιηθεί δεν χρειάστηκε να επέμβει, αφού, λόγω των ανέμων, η αλλοδαπή αποφάσισε τελικά να το ξεφουσκώσει…

Και του χρόνου να είμαστε καλά!

eep logo