Η ελληνική ακτοπλοϊκή δύναμη!

xrtc 17

Στη φωτογραφία απεικονίζεται η δυνατή ομάδα της XRTC η οποία έδωσε στη δημοσιότητα την ετήσια Έκθεσή της για την ελληνική ακτοπλοΐα. Από αριστερά διακρίνονται οι : Ι.Λαγούδης, Κ.Φιτσίου, Ε.Μουτσάτσου και Γ.Ξηραδάκης.

Η μελέτη της εταιρείας επρόκειτο να δοθεί στη δημοσιότητα την Τρίτη αλλά, λόγω της τραγωδίας με τις φωτιές στην ανατολική Αττική, δημοσιοποιήθηκε χθες.

Με την τραγική αυτή αφορμή, έχει τη σημασία του ότι ο διευθύνων σύμβουλος της XRTC Γιώργος Ξηραδάκης, επιδεικνύοντας για άλλη μια φορά τα αντανακλαστικά που έχει αποδείξει ότι διαθέτει, υπογραμμίζει και αναδεικνύει τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε «για ακόμα μία φορά η Ελληνική ακτοπλοϊκή δύναμη με την διάσωση τόσων απελπισμένων ανθρώπων που έπεσαν στην θάλασσα για να σωθούν από τις φωτιές. Ο συνδυασμός της ναυτοσύνης και της κοινωνικής ευαισθησίας που χαρακτηρίζει όλους τους Έλληνες ναυτικούς που διασχίζουν τις ελληνικές θάλασσες, απέδειξε το πόσο σημαντική για τον τόπο είναι η ελληνική ακτοπλοΐα ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες περιπτώσεις».

Φωτο από Κατερίνα Νομικού

eep logo