Τρεις υπουργοί … στου Ριρή

ypourgoi peiraia

Πολλά μπορεί να καταλογίσει ίσως κανείς στην κυβέρνηση, αλλά τουλάχιστον οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι προκλητικοί στις δημόσιες εμφανίσεις τους.
Φάνηκε αυτό άλλωστε και την Πέμπτη το βράδυ. Η επιλογή των εικονιζόμενων Γ.Σταθάκη, Θ.Δρίτσα και Αλ.Φλαμπουράρη να βγουν έξω για ένα κρασί τους οδήγησε στο απολύτως λαϊκό - αλλά και ιστορικό - ταβερνάκι του «Ριρή» στην Κλεισόβης, δίπλα στην πλατεία Καρπάθου, στον Πειραιά.
Στην παρέα τους ήταν και η μη εικονιζόμενη αντιπρόεδρος της Βουλής και σύζυγος του Θ.Δρίτσα, Τασία Χριστοδουλοπούλου, αρκετοί συνεργάτες τους, αλλά και η γνώστη δικηγόρος και δημοτική σύμβουλος Πειραιά με το Λιμάνι της Αγωνίας, Βάνα Μελλά.
Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Portnet (που άλλωστε έχει και το αποκλειστικό φωτογραφικό ντοκουμέντο) η ομήγυρη απόλαυσε –εκτός των άλλων – μια φρεσκότατη συναγρίδα εννέα κιλών (!), ενώ το ευχάριστο κλίμα και η καλοκαιρινή βραδιά κράτησε τους συνδαιτυμόνες στην ταβέρνα μέχρι τις τρεις το πρωί!

ΥΓ.
Το Portnet γνωρίζει - αλλά δεσμεύεται και δεν αποκαλύπτει – τον καλοφαγά που φρόντισε να υπάρχει στο τραπέζι η υπέροχη συναγρίδα…

eep logo