Αυτοί που… πρόλαβαν το καλοκαίρι!

spyridon avramopoulos stelliatos

Μπορεί ο φετινός Ιούνιος να έχει κατάθλιψη, όπως προκύπτει από τις συνεχείς βροχοπτώσεις, αλλά κάποιοι, τις πρώτες μέρες του - που ήταν ακόμα ηλιόλουστες - πρόλαβαν το καλοκαίρι. Μεταξύ αυτών οι εικονιζόμενοι στον Πόρο Σπύρος Σπυρίδων, Δημήτρης Αβραμόπουλος και Αντώνης Στελλιάτος.

Για την ιστορία ας σημειωθεί πως ο Ποριώτης, επί σειρά ετών Δήμαρχος του νησιού άλλωστε, Σπύρος Σπυρίδων, φιλοξένησε για ένα Σαββατοκύριακο τον Επίτροπο Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Αβραμόπουλο, με τον οποίο άλλωστε έχουν στενές πολιτικές σχέσεις.

Και εκεί, στον Πόρο, συναντήθηκαν συμπτωματικά με τον Πρόεδρο της Ενώσεως Ιδιοκτητών Επαγγελματικών Τουριστικών Σκαφών Αντώνη Στελλιάτο, που βρισκόταν με το σκάφος του σε μια μίνι απόδραση στον Σαρωνικό.

Με την ευκαιρία βέβαια είχαν να πουν πολλά ανά δύο. Αβραμόπουλος και Σπυρίδων για τα της ΝΔ και την πιθανότατη κάθοδο του δεύτερου στις εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Πειραιά και Νήσων. Στελλιάτος και Αβραμόπουλος για τον θαλάσσιο τουρισμό, ένα θέμα άλλωστε που απασχολούσε και τους δύο ήδη από το 2004, όταν ο Δ.Αβραμόπουλος ήταν υπουργός Τουρισμού. Και Σπυρίδων και Στελλιάτος (που παρεμπιπτόντως είναι γείτονες στο Πασαλιμάνι) είχαν εκτός των άλλων να θυμηθούν και τα χρόνια που το East Med Yacht Show, πριν έλθει στην Μαρίνα Ζέας, φιλοξενείτο στον Πόρο.
Άντε, καλοκαίρι, έστω από τον Ιούλιο!