Ένας σεφ αναβαθμίζει την κουζίνα της Celestyal Cruises

chef yves celestyal

Ο Yves Sou που εικονίζεται στο μέσο της φωτογραφίας είναι ο master chef που βρίσκεται πίσω από την αναβαθμισμένη κουζίνα της Celestyal.
Όποιος επιλέξει να κάνει κρουαζιέρα με τα πλοία της Celestyal Cruises, εκτός από τις εικόνες του Αιγαίου, θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει έτσι και το υψηλού γαστριμαργικού επιπέδου μενού των πλοίων.

Την εμπειρία αυτή εκτίμησε δεόντως πρόσφατα ο εικονιζόμενος Σάββας Αθανασίου (δεξιά) που μαζί με άλλους ναυτιλιακούς συντάκτες βρέθηκε στο Celestyal Crystal, στο αποχαιρετιστήριο γεύμα που παραχώρησε ο μέχρι πρόσφατα Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, Κυριάκος Αναστασιάδης.

Στη φωτογραφία μαζί με τον σεφ και τον καλό συνάδελφο διακρίνεται και το στέλεχος της Celestyal, cpt.Κουμπενά.