Οι «αριστερές ψυχές» του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά!

dritsas stamataki

Είναι γνωστό ότι τόσο ο Θοδωρής Δρίτσας όσο και η Ελένη Σταματάκη σε κάθε ευκαιρία προσπαθούν να «υπενθυμίζουν» με τη στάση τους την αριστερή «καταγωγή» του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή τη φορά πάντως, δεν αρκέστηκαν σε μια διακριτική υπενθύμιση, αλλά προχώρησαν σε ηχηρή υπογράμμιση.
Μαζί με μια ισχυρή ομάδα βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος (στην οποία περιλαμβάνεται και η Εύη Καρακώστα της Β΄ Πειραιά), υπέβαλαν ερώτηση προς τον υπουργό Άμυνας και «συγκυβερνήτη» Π.Καμμένο για τη συμμετοχή του «πυρηνάρχη» της Χρυσής Αυγής στη Δράμα, καταδικασμένου για κλοπές και σωματικές βλάβες στο παρελθόν, σε εθελοντικό τάγμα εθνοφρουράς. Μάλιστα, όπως κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ο περί ου φωτογραφίζεται με τον υπουργό Άμυνας, εύχαρι πάντοτε.
Η συγκεκριμένη ερώτηση δεν είναι μια ανέξοδη κίνηση «αριστεροσύνης», καθώς επί της ουσίας αμφισβητεί στον πυρήνα της τη σκοπιμότητα του κυβερνητικού «συνεταιρισμού» με το ακροδεξιό ΑΝΕΛ.
Σε κάθε περίπτωση και παρά τις όποιες διαφορές - πολιτικές και ιδεολογικές – μπορεί κανείς να έχει με τον Θ.Δρίτσα ή την Ελ.Σταματάκη, το ήθος και την καθαρή αριστερή θέση τους κανείς δεν την αμφισβητεί στον Πειραιά.