Ένας Πειραιώτης στη Θεσσαλονίκη!

theofanis sotiris 7

Είναι γνωστό ότι ο εικονιζόμενος Σωτήρης Θεοφάνης, γέννημα – θρέμμα Πειραιώτης, ανέλαβε το «τιμόνι» του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του διοικητικού του συμβουλίου. Αύριο θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει σε δημοσιογράφους το πλάνο και τους επενδυτικούς σχεδιασμούς της νέας διοίκησης του λιμανιού.

Βέβαια είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του που ο Σωτήρης Θεοφάνης ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη για να διοικήσει τον ΟΛΘ. Η πρώτη ήταν προ 20ετίας όταν ανέλαβε και έφερε εις πέρας ως διευθύνων σύμβουλος την εισαγωγή της εταιρείας στο Χρηματιστήριο, πριν κατέβει στην συνέχεια στον Πειραιά και πράξει το ίδιο με τον ΟΛΠ, ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του.
Με πλούσια εμπειρία στην διοίκηση και την ανάπτυξη λιμανιών και τις σχετικές παραστάσεις από όλο τον κόσμο, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι παρά την δύσκολη συγκυρία (και γεωπολιτικά) ο Σ.Θεοφάνης θα καταφέρει να μετατρέψει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης σε ατμομηχανή ανάπτυξης για την οικονομία της Βόρειας Ελλάδας. 

eep logo