«Πόλεμος» για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο!

eep

Ένας πόλεμος – που κάποιες στιγμές μάλιστα γίνεται βρώμικος – διεξάγεται εν όψει των εκλογών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι γράφτηκε πως δήθεν η Νατάσα Βερυκοκίδου, υποψήφια με τον συνδυασμό του Κώστα Μαρκουλιδάκη, απέσυρε την υποψηφιότητά της. Η ίδια βέβαια το διέψευσε και επιφυλάσσεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του ενημερωτικού site που μετέδωσε την ψευδή αυτή είδηση.
Πέραν αυτού, κύκλοι του συνδυασμού του Κ.Μαρκουλιδάκη κάνουν λόγο για συστηματική παραπληροφόρηση που διακινείται από συγκεκριμένο κέντρο (υπονοώντας τον υποψήφιο πρόεδρο Γ.Βουτσινά).

Είναι χαρακτηριστικό ότι αναδείχθηκε σε μείζονος σημασίας θέμα η παραίτηση από την Εκλογική Επιτροπή επαγγελματία επειδή ο αδελφός του είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Κ.Μαρκουλιδάκη. Την ίδια στιγμή όμως αποσιωπήθηκε ότι παραιτήθηκε και η αναπληρωματική του συγκεκριμένου επαγγελματία καθώς ο αδελφός της είναι επίσης υποψήφιος, αλλά με τον συνδυασμό του Γ.Βουτσινά.

Τέλος, από τον συνδυασμό του Κ.Μαρκουλιδάκη εκφράζουν την έκπληξή τους για το γεγονός ότι σε περιφερειακά μέσα υπάρχει σημαντικός αριθμός καταχωρήσεων του αντιπάλου συνδυασμού, διατυπώνοντας την απορία για το κόστος που μπορεί να έχουν αυτές. «Γιατί να ξοδεύει κανείς χρήματα για να εκλεγεί στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο;» είναι η ρητορική ερώτηση που απευθύνει κορυφαίο στέλεχος του συνδυασμού Μαρκουλιδάκη.

eep logo