Η Π3 στη συνάντηση της ΔΗΜΑΡ

theoxaropoulos notis

Πολυμελής αντιπροσωπεία της Πρωτοβουλίας Πολιτών Πειραιά (Π3) συμμετείχε στη συνάντηση που είχε οργανώσει η ΔΗΜΑΡ Πειραιά με τον Πρόεδρό της Θανάση Θεοχαρόπουλο, την Κυριακή, στο καφέ Liberty, στην Τερψιθέα.
Στη συζήτηση που έγινε πήραν τον λόγο μεταξύ άλλων εκ μέρους της Π3 οι: Μ.Γλαμπεδάκης, Γ.Γεωργάτος, Α.Φωτοπούλου, Μ.Ηλιοπούλου, Ν.Ανανιάδης και Γ.Τράπαλης, που μάλιστα είναι υπεύθυνος για την Κεντροαριστερά ως αιρετό μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Πειραιά του ΠΑΣΟΚ και παρακολούθησε τη συνάντηση με διπλή ιδιότητα.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΔΗΜΑΡ Πειραιά ενημερώθηκαν για μια ακόμη εκδήλωση που οργανώνει η Π3 τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, με θέμα «Αθλητισμός και τοπική ανάπτυξη», ομιλητές τον Δήμαρχο και Πρόεδρο του Ολυμπιακού Γ. Μώραλη, τον πρώην υπουργό Αθλητισμού Γ.Φλωρίδη, τον συνταγματολόγο Ν.Μποτόπουλο, τον δημοσιογράφο Α.Πανούτσο και συντονιστή τον Γιώργο Τράπαλη.
Μετά τη συνάντηση, μια μεγάλη παρέα μετακινήθηκε στο παρακείμενο +ουσία, όπου καταναλώθησαν εκλεκτοί μεζέδες συνοδεία άφθονης ρακής και οίνου.
Στη φωτογραφία, έξω από το εστιατόριο, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θ.Θεοχαρόπουλος με το μέλος της Π3 Ν.Ανανιάδη έχουν την ευκαιρία να συγκρίνουν τους κρητικούς μεζέδες και την ρακή της «+ουσία» με τα τσίπουρα και τους μεζέδες της Βέροιας από όπου έλκει την καταγωγή ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο Νότης Ανανιάδης ως γαμπρός επισκέπτεται πολύ συχνά. Μάλιστα Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι συναντώνται στην «Βασίλισσα του Βορρά» και τιμούν από κοινού τα ουκ ολίγα μεζεδοπωλεία της.