Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά: Δίπλα στον Κώστα Μαρκουλιδάκη

markoulidakis mpenetos kotsifakis

Αν οι συναντήσεις δεν γίνονταν τόσο φανερά και τόσο κεντρικά, θα έλεγε κανείς ότι το “Liberty” και η διπλανή «+ουσία» στον πεζόδρομο της Παλαιολόγου στην Τερψιθέα, έχουν μετατραπεί σε γιάφκα του υποψήφιου προέδρου του Επαγγελματικού Επιμεητηρίου Πειραιά Κώστα Μαρκουλιδάκη.

Αφού όμως ο γενειοφόρος δεξιά Μιχάλης Κοτσιφάκης είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του, ενώ ο απερχόμενος πρόεδρος αριστερά Γιώργος Μπενέτος τον υποστηρίζει ανοιχτά, απλώς υποθέτει κανείς ότι είναι σημείο συνάντησης και κατάστρωσης προεκλογικών σχεδίων.

Σε μια τέτοια φάση τους συνέλαβε άλλωστε το μεσημέρι της Τρίτης ο φακός του Portnet. Στο περιθώριο αυτής της συνάντησης εργασίας ο εικονιζόμενος στο βάθος Κώστας Μαρκουλιδάκης δήλωσε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών, υπογραμμίζοντας ότι η ευθύνη του ίδιου και όλων των στελεχών του συνδυασμού του είναι να σταθεί δίπλα στον επαγγελματία προτείνοντας λύσεις και όχι να αναλωθεί σε συκοφαντικούς ψιθύρους και γενικότερα έναν «βρώμικο» πόλεμο, όπως υποστήριξε πως κάνουν κάποιοι άλλοι ανθυποψήφιοί του.

eep logo