Τ.Βαμβακίδης: Υποψήφιος για το ΕΒΕΠ

vamvakidis tasos

Ανοιχτή επιστολή του στελέχους της ΣΕΠ

Το κορυφαίο στέλεχος της ΣΕΠ (Cosco) Τάσος Βαμβακίδης κατέρχεται υποψήφιος για το νέο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς , με την ομάδα του υποψηφίου προέδρου, Βασίλη Κορκίδη.

Με ανοιχτή του επιστολή ο Τάσος Βαμβακίδης σημειώνει:
«Η ανάγκη διαφύλαξης του Επιχειρηματικού κύρους του Πειραιά ως μοχλού ανάπτυξης, παραγωγικότητας, δημιουργίας απασχόλησης και προσέλκυσης επενδύσεων δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού, ιδίως σήμερα που λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης η επιβίωση και η ανταγωνιστικότητα πολλών Πειραϊκών επιχειρήσεων, τίθεται σε αμφιβολία.

Πέρα από τον καθημερινό αγώνα του καθενός απο εμάς, θεωρώ ότι για την επανάκτηση προοπτικής απαιτείται και η ενεργοποίηση όλων μας σε συλλογικούς σκοπούς και προσπάθειες.

Με τις σκέψεις αυτές ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για τις εκλογές ανάδειξης των μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, συντασσόμενος με την ομάδα των συναδέλφων που στηρίζουν ως υποψήφιο Πρόεδρο τον Βασίλη Κορκίδη, του οποίου η δράση χαρακτηρίζεται από ανιδιοτελή συνδικαλιστική αφοσίωση, μαχητικό πνεύμα και αίσθημα ευθύνης.

Η πολυετής επαγγελματική μου ενασχόληση ως Ναυτικός Πράκτορας και τωρα ως Εμπορικός Διευθυντής στον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά-ΣΕΠ Α.Ε, μου επιτρέπει να συμβάλλω άμεσα και αποτελεσματικά στην υλοποίηση των καίριων προτάσεων ώστε ο Πειραιάς να ξαναγίνει κέντρο επιχειρηματικής πρωτοπορίας και καινοτομίας.

Οι εκλογές θα διενεργηθούν την Παρασκευή 1, το Σάββατο 2, την Κυριακή 3 και τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017, στο Μέγαρο του Ε.Β.Ε.Π. και ώρες Παρασκευή, Δευτέρα 08:00 – 19:00 και Σάββατο, Κυριακή 09:00 – 17:00 (Γ.Κασιμάτη 1, Πλατεία Οδησσoύ).
Επίσης, προς διευκόλυνση των επιχειρήσεων μελών του Ε.Β.Ε.Π, οι εκλογές θα διεξαχθούν τις ίδιες ημέρες και ώρες και στο Δήμο Ελευσίνας».