Μυστικός δείπνος...

trapalis 2 roussou loudaros

Μια ενδιαφέρουσα πολιτική συνάντηση κατέγραψε ο φακός του Portnet πριν λίγες μέρες στο γνωστό «+ουσία» στην πλατεία Τερψιθέας.
Στο βάθος από αριστερά ο Γιώργος Τράπαλης και ο πατέρας του Βασίλης. Γυρνούν και κοιτούν το φακό η πάντα όμορφη πρώην δημοτική σύμβουλος Πειραιά Ζωή Ρούσσου και ο Ζαχαρίας Λουδάρος, δημοσιογράφος παλαιότερα, σύμβουλος στρατηγικής πλέον.

Φυσικά είναι ο Πειραιάς και το ενδιαφέρον τους για τα κοινά που ενώνει την παρέα. Ο υιός Τράπαλη είναι ιδρυτικό και δραστήριο μέλος της Πρωτοβουλίας Πολιτών Πειραιά, της γνωστής Π3, που κινείται στο χώρο της Κεντροαριστεράς κι έχει οργανώσει σημαντικές εκδηλώσεις στην πόλη τα τελευταία χρόνια.

Η Ζωή Ρούσσου (που πάντως κινείται στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας) είναι ενεργός δικηγόρος Πειραιά και παρότι δεν ήταν υποψήφια στις τελευταίες δημοτικές εκλογές το ενδιαφέρον της για τα κοινά είναι πάντα έντονο – άλλωστε το όνομά της έχει ακουστεί και για τη λίστα των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ στην Α’ Πειραιά.

Ο επί οκτώ έτη πρώην δήμαρχος Νίκαιας, παιδοχειρουργός Βασίλης Τράπαλης ήταν πριν εκλεγεί δήμαρχος στη Νίκαια δημοτικός σύμβουλος Πειραιά. Και μάλιστα τα τέσσερα τελευταία της θητείας του (1990-1994) ήταν πρόεδρος στο δημοτικό ραδιόφωνο Κανάλι-1.

Εκεί συναντήθηκε με τον νεαρό τότε δημοσιογράφο, Πειραιώτη – Χατζηκυριακιώτη Ζαχαρία Λουδάρο, ο οποίος στη συνέχεια τον ακολούθησε στη Νίκαια, αναλαμβάνοντας το Γραφείο Τύπου του Δήμου. Σύμβουλος στρατηγικής σήμερα και πολιτογραφημένος Πεντελιώτης, κατεβαίνει συχνά-πυκνά στον Πειραιά όπου διατηρεί φιλίες προσωπικές και πολιτικές. Μένει να δούμε αν την εμπειρία του θα χρησιμοποιήσουν υποψήφιοι – και ποιοι – στις επόμενες εκλογές...

cotommatae