Κι άλλη απώλεια για την Ένωση Κεντρώων

megalooikonomou

Τελικά αυτή η έμπνευση του Προεδρείου της Βουλής να αυξήσει τον αριθμό των αντιπροέδρων ώστε να δικαιούνται τουλάχιστον έναν κάθε κόμμα της Βουλής μάλλον περισσότερα εσωκομματικά προβλήματα δημιούργησε. Μετά την επιλογή των ΑΝΕΛ να προτείνουν τον βουλευτή τους στην Β’ Πειραιά Δ. Καμμένο για την θέση που δικαιούνται (τον καταψήφισαν τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και το Ποτάμι έγινε άνω – κάτω με τις αλλοπρόσαλλες επιλογές των βουλευτών του – άλλοι ψήφιζαν «ναι», άλλοι «παρών», άλλοι απουσίαζαν), τώρα μία ακόμη βουλευτής της Β’ Πειραιά πρωταγωνιστεί σε εσωκομματκή κρίση.

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου βουλευτής β’ Πειραιά με την Ένωση Κεντρώων ανεξαρτητοποιήθηκε με δήλωση της προς το Προεδρείοτης Βουλής. Σύμφωνα με πληροφορίες η αποχώρηση της βουλευτή συνδέεται με την απόφαση του κ Βασίλη Λεβέντη να προωθήσει για την θέση του αντιπροέδρου της Βουλής τον κ Μάριο Γεωργιάδη
Μετά την αποχώρηση της κυρίας Μεγαλοοικονομου η ΚΟ της Ένωσης Κεντρώων μένει με επτά βουλευτές ενώ η ομάδα των ανεξάρτητων αυξάνει επίσης σε επτά.

eep logo