Η Δημοκρατική Συμπαράταξη για την ανάπτυξη του Πειραιά

peiraias air night

Συζήτηση για το πώς θα πρέπει να ξεκινήσει η ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Πειραιά, πραγματοποιήθηκε σε ημερίδα που διοργάνωσε η «Δημοκρατική Συμπαράταξη» στο Εμπορικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την τελική κατάρτιση του «Σχεδίου Ελλάδα», που θα παρουσιαστεί στο πρώτο συνέδριο του κόμματος, και την παρακολούθησαν δήμαρχοι της περιοχής και πρόεδροι επιμελητηρίων και εμπορικών συλλόγων.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Κώστας Σκανδαλίδης, στην εισήγησή του σημείωσε πως «το θέμα στην Ελλάδα της κρίσης είναι το πώς ξεκινά η ανάπτυξη τώρα, στις συνθήκες της δύσκολης δημοσιονομικής προσαρμογής, έλλειψης ρευστότητας και πόρων. Σ΄αυτό θα πρέπει να απαντήσει ένα νέο σχέδιο για την Ελλάδα σήμερα».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση προκάλεσε ένα εντυπωσιακά πυκνό ακροατήριο – σχεδόν 300 ατόμων!
Κάτι που πιστώνεται στο τοπικό ΠΑΣΟΚ Πειραιά, αλλά και στην κινητοποίηση που έγινε από τοπικούς πρώην βουλευτές, όπως για παράδειγμα ο Δημήτρης Καρύδης ή και ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, ο οποίος άλλωστε συντόνισε τη συζήτηση.

eep logo