Portnet – Ειδήσεις Πειραιά
Πειραιας

O πρώτος αγώνας της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη»

Αυτή την Κυριακή, 16 Νοεμβρίου στις 8 το απόγευμα, στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος Πολιτιστικών Συλλόγων Αττικής θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη» στο Γήπεδο Σιταποθηκών στο Κερατσίνι (Γαληνού 1, 18758).

Ένωση Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη» — Κεραυνός Εμπεσού

Η Ένωση με ανακοίνωσή της ευχαριστεί “τους χορηγούς μας Πέτρο Μαρτζούκο και Γιώργο Δριβάκο για την πολύτιμη στήριξη στην ομάδα, καθώς και τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας για την παραχώρηση του γηπέδου και την αγαστή συνεργασία!

Ευχαριστίες και στην Ομάδα Διάσωσης Δέλτα που είναι ακόμα μια φορά δίπλα μας προσφέροντας κάλυψη πρώτων βοηθειών!

Δεν μπορούμε να παραλείψουμε την συμβολή του γιατρού μας Λεκκάκου Γιώργου καρδιολόγου που ανέλαβε αφιλοκερδώς την εξέταση των παικτών μας !

Σας περιμένουμε να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί την ομάδα μας στο νέο αυτό ξεκίνημα!”

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες 699 395 6933!