Portnet – Ειδήσεις Πειραιά
ΣαρωνικοςΧωρίς κατηγορία

Νέα φωτιά στον Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων – Περιορίστηκε γρήγορα στο Λυκοπάρτι

Μία νέα πυρκαγιά προκλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (24/08) σε αγροτική έκταση στην περιοχή Λυκοπάρτι, στους πρόποδες των Αδερών, στον Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων. Πυροσβεστικές δυνάμεις και δημόσιες αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα.

Η άμεση και αποτελεσματική προσπάθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου υπό την ηγεσία του Δημάρχου κ. Τάσου Μούγιου, απέτρεψε την επέκταση της φωτιάς. Η πυρκαγιά τελικά περιορίστηκε, χωρίς να κινδυνεύσουν οικισμοί ή να αναφερθούν ζημιές.

Αξιοσημείωτο είναι πως η σημερινή φωτιά είναι ήδη η πέμπτη που εκδηλώνεται στον Δήμο από την έναρξη της φετινής αντιπυρικής περιόδου. Το γεγονός αυτό καταδεικνύει την επαγρύπνηση που απαιτείται, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς και την αναγκαιότητα συνεχούς ετοιμότητας.

Οι αιτίες της φωτιάς διερευνώνται.

saronicmagazine.gr