Portnet – Ειδήσεις Πειραιά
Σαρωνικος

ΓΕ Πόρου: Ατομικά ρεκόρ για την Ραφαέλα Μπέντο

Η νεαρή αθλήτρια της Γυμναστικής Ένωσης Πόρου, Ραφαέλα Μπέντο, έγραψε ιστορία στους πρόσφατους αγώνες στίβου του ΣΕΓΑΣ, που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό στάδιο “Ειρήνης και Φιλίας” στο Νέο Φάληρο.

Με συμμετοχή σε δύο αγωνίσματα, η Ραφαέλα έδειξε ότι η σκληρή δουλειά και η αφοσίωσή της αποδίδουν καρπούς, σημειώνοντας νέα ατομικά ρεκόρ και ελπίζοντας σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Στα 800 μέτρα, η Ραφαέλα πέτυχε χρόνο 2:18.90, σπάζοντας το προηγούμενό της ρεκόρ των 2:24.00. Αυτή η επίδοση της χάρισε τη δεύτερη θέση σε όλες τις κατηγορίες, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή της για τους επόμενους αγώνες.

Στα 400 μέτρα, παρά την κούραση από το πρωινό αγώνισμα, η Ραφαέλα επιβεβαίωσε την εξαιρετική της φόρμα, τερματίζοντας με χρόνο 58.65, βελτιώνοντας και πάλι το προσωπικό της ρεκόρ (προηγούμενο: 59.65). Η έκτη θέση που κατέκτησε σε ένα ανταγωνιστικό πεδίο με έμπειρες αθλήτριες αποτελεί αξιοσημείωτο επίτευγμα.

Η Ραφαέλα Μπέντο, ακολουθώντας μια συμπαγή και μεθοδική προπόνηση υπό τις οδηγίες των προπονητών της, της Γεωργίας Λιβανού και του Κώστα Γκιών, προχωρά δυναμικά προς την επίτευξη των προσωπικών της στόχων και φιλοδοξιών στο χώρο του στίβου. Οι επιδόσεις της είναι πλέον οι καλύτερες στην Ελλάδα στην κατηγορία της (Κ18-Κορασίδων), και αυτό αναμφίβολα θέτει στους ώμους της μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον.

saronicmagazine.gr