Eορταστικές εκδηλώσεις για την Αρμάτα 2016

1 armata 2016

Στις Σπέτσες παραβρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, όπου και συμμετείχε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Αρμάτας 2016, οι οποίες πραγματοποιηθήκαν με μεγάλη επιτυχία.

Συγκεκριμένα, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Νήσων παραβρέθηκε στην δοξολογία που τελέστη στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Περιφερέρειας και της Περιφερειάρχη, αλλά και εκ μέρους της ΑΚΣΣ ως Αντιπρόεδρος, στο Μνημείο των Πεσόντων. Ακολούθησε ρίψη στεφάνου και στον υγρό τάφο των Αγωνιστών Ναυμάχων και Πυρπολητών του 1821.

Ο κ. Χατζηπέρος συνεχάρη τον Δήμαρχο Σπετσών κ. Παναγιώτη Λυράκη και τους συντελεστές για την μεγάλη επιτυχία των εκδηλώσεων και δήλωσε ότι οι Αγωνιστές του 1821 και ιδιαίτερα ο τολμηρός μπουρλοτιέρης Κοσμάς Μπαρμπάτσης, αποτελούν φωτεινό παράδειγμα προσφοράς και θυσίας για τις επόμενες γενεές.
Επιπλέον επισκέφτηκε το Μουσείο της Μπουμπουλίνας, συνεχάρη τους απογόνους της μεγάλης ηρωίδας για την προσφορά τους και συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.