Πυρετώδεις προετοιμασίες στις Σπέτσες για την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Ανοίγουν ξενοδοχεία, ετοιμάζουν εστιατόρια.

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στις Σπέτσες, όπου από 19 έως 21 Ιανουαρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, έχει συγκαλέσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος στο σπίτι που διατηρεί στο νησί του Αργοσαρωνικού.

Όπως λέει ο πρόεδρος ξενοδόχων του νησιού Χρήστος Ορλώφ, ήδη έχουν αρχίσει οι διαδικασίες προκειμένου το νησί να υποδεχθεί τον κόσμο που θα φτάσει στο νησί μέσα στον χειμώνα για την ΚΟ των 36 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

«Το Σάββατο το βράδυ ήρθε ένα e-mail επιβεβαίωσης στα δύο ξενοδοχεία. Το ένα ανοικτό όλο το χρόνο, μικρά απλά ξενοδοχεία. Το δεύτερο θα ανοίξει επί τούτου και εάν χρειαστεί θα ανοίξουν κι άλλα. Οι βουλευτές θα μείνουν κατά μόνας. Ένας-ένας στο δωμάτιο», είπε σήμερα το πρωί μιλώντας στο «Πρωινό» ο Χρήστος Ορλώφ.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το κόστος διαμονής ανά βραδιά ο κ. Ορλώφ ξεκαθάρισε πως η τιμή του είναι κάτω από τα 80 ευρώ. «Η τιμή είναι χαμηλότερη και δεν είναι μια ειδική τιμή, αλλά εκεί κυμαίνονται οι τιμές για κάποιον που θέλει να επισκεφτεί τις Σπέτσες χειμωνιάτικα».

Όσον αφορά τη διατροφή των βουλευτών και των δημοσιογράφων που θα φτάσουν στις Σπέτσες για το 3ήμερο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ορλώφ απάντησε πως «αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτά δύο εστιατόρια στο νησί. Ίσως ανοίξει και ένα τρίτο».

(saronicmagazine.gr)