Πόρος: Το λιμάνι γέμισε με τα σκάφη του Catamarans Cup

Kαι του Blue Cup

Ο Οκτώβριος μας αποχαιρετά στον Σαρωνικό με τους μεγάλους, καθιερωμένους, ιστιοπλοϊκούς αγώνες και το λιμάνι του Πόρου γέμισε για άλλη μια φορά με σκάφη και... ανταγωνιστικούς ιστιοπλόους, που απολαμβάνουν τα νησιά μας.

 

Catamarans Cup
Αρχικά την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, βρέθηκαν στον Πόρο τα σκάφη του 13oυ Catamarans Cup που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2010 από την Istion Yachting και είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές ιστιοπλοϊκό γεγονός που συνδυάζει ιδανικά την ιστιοπλοϊκή δράση με χαλαρωτικές διακοπές στο τέλος Οκτωβρίου. Ο αγώνας είναι ανοιχτός τόσο για έμπειρους όσο και για αρχάριους ιστιοπλόους, που θέλουν να μοιραστούν την εμπειρία με φίλους ή και με την οικογένειά τους. Γι αυτό και οι συμμετοχές ποικίλουν και προέρχονται από πάνω από 18 χώρες ανά τον κόσμο. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν δημοφιλή ελληνικά νησιά και παράκτιους προορισμούς συνδυάζοντας καλή ανταγωνιστική ιστιοπλοΐα και παράπλευρες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

 

Blue Cup

Τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, το λιμάνι του Πόρου γέμισε με ιστιοπλοϊκά σκάφη του 32ου Blue Cup Regatta. Πρόκειται για έναν αγώνα που ξεκίνησε πριν από 32 χρόνια, το 1991 και διοργανώνεται από την εταιρία Vernikos Yachts, με 50 περίπου σκάφη να συμμετέχουν σε έναν συναρπαστικό αγώνα στον Σαρωνικό κόλπο.

(saronicmagazine.gr)

eep logo