Πόρος: Η Μαγδαληνή Ιβάσκο υποψήφια με το Γ. Δημητριάδη

Η 26η του ψηφοδελτίου του

Μια ακόμη υποψηφιότητα - την 26η - ανακοίνωσε με τον συνδυασμό του "Καθαρή Πορεία" ο Γιάννης Δημητριάδης. Πρόκειται για τη Μαγδαληνή Ιβάσκο.

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Δημητριάδη:

 "26η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ Η ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΙΒΑΣΚΟ
Μια ακόμα ιδιαίτερη προσθήκη στον συνδυασμό μας είναι η Μαγδαληνή Ιβάσκο (Magdalena Iwaszko).
Η Μαγδαληνή γεννήθηκε στην Πολωνία και ολοκλήρωσε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά στις Ευρωπαϊκές Σπουδές (Δίκαιο και Διοίκηση) στο Πανεπιστήμιο του Πόζναν. Στην συνέχεια έζησε στο Μεξικό και τη Ν. Αφρική όπου εργάστηκε στον τομέα της εταιρικής στρατηγικής και του μάρκετινγκ.

Πριν από 8 χρόνια μετακόμισε στην Πλάκα του Πόρου με τον σύζυγό της Περικλή Θηβαίο, όπου δημιούργησαν τον πρωτοποριακό ξενώνα βιωματικού και βιώσιμου τουρισμού Live-Bio. Παράλληλα, συνέχισε τις σπουδές της, λαμβάνοντας δίπλωμα και στο μάρκετινγκ από το Chartered Institute of Marketing του Η.Β, καθώς και μεταπτυχιακό στην ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης.

Έχοντας υπερνικήσει η ίδια τον καρκίνο, η έρευνά της επικεντρώθηκε στο άγχος που προκαλείται στους νοσούντες και τις οικογένειές τους κατά την αποθεραπεία. Μιλά Πολωνικά, Ελληνικά, Αγγλικά, Ισπανικά και Γαλλικά, ενώ πρόσφατα πολιτογραφήθηκε ως Ελληνίδα πολίτης.
Της ευχόμαστε καλή επιτυχία και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που την έχουμε μαζί μας!"

(saronicmagazine.gr)