Σταματάκη – Καρβούνης στο Κέντρο Υγείας Αίγινας

aigina kentro ygeias

Με πρωτοβουλία της ομάδας για θέματα Υγείας της Οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ελένης Σταματάκη και του διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Νίκου Καρβούνη, στις 3 του Φλεβάρη στο χώρο του Κέντρου Υγείας Αίγινας.
Στη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ του ιατρικού, νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού, καταγράφηκαν οι μεγάλες ελλείψεις που εντοπίζονται και σε ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό (παθολόγοι, ακτινολόγος, μικροβιολόγος, οδηγοί ασθενοφόρου, επισκέπτες γιατροί από το Τζάνειο, αλλά και πολλά προβλήματα στην κατάσταση των ασθενοφόρων, στην προμήθεια καυσίμων, νοσοκομειακού υλικού και σε θέματα συντήρησης του κτηρίου).

Ο διοικητής της 2ης ΥΠΕ και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύτηκαν να κινηθούν άμεσα για την επίλυση των προβλημάτων. Επίσης δεσμεύτηκαν να προωθήσουν την προτεινόμενη λύση, από το προσωπικό του Κ. Υγείας αλλά και του διοικητή της 2ης ΥΠΕ για επαναφορά στο προηγούμενο καθεστώς της υπαγωγής του Κ. Υγείας Αίγινας στο Τζάνειο Νοσοκομείο, ώστε αρκετά από τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν, να μπορούν να βρουν ευκολότερα τη λύση τους.

eep logo