Θερμή υποδοχή στην Πέρδικα για την υποψήφια δήμαρχο Αίγινας Σίλα Αλεξίου

«Μαζί Μπροστά για την Αίγινα» σε προεκλογικούς ρυθμούς

Στην Πέρδικα, το γραφικό λιμάνι της Αίγινας, πρώτο σταθμό των προεκλογικών περιοδειών της, βρέθηκε σήμερα η υποψήφια δήμαρχος Σίλα Αλεξίου, συνοδευόμενη από μέλη της παράταξης «Μαζί Μπροστά για την Αίγινα».

Η υποδοχή που επιφύλαξε ο κόσμος της περιοχής, επιχειρηματίες και κάτοικοι που έπιναν τον καφέ τους απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα, ήταν συγκινητική. Νιώθοντας παραμελημένοι από τη διοίκηση του δήμου, όλοι, με μια φωνή, όπως εκφράστηκαν μέσω των μελών του Συμβουλίου της Κοινότητας Μιχάλη Μαρτή και Αλέκου Μαλτέζου, καθώς και άλλων δημοτών, ζητούν το αυτονόητο. Να ασχοληθεί σοβαρά ο Δήμος με τα προβλήματά τους!

Η συζήτηση με τους κατοίκους και το Συμβούλιο της Κοινότητας Πέρδικας πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό καφέ «Λιοτρίβι», όπου συγκεντρώθηκαν μέσα και έξω όσοι θέλησαν να γνωρίζουν από κοντά την υποψήφια δήμαρχο και τους υποψηφίους συμβούλου της παράταξης. Στα θέματα που κυριάρχησαν, τα πιο σημαντικά ήταν τα Οχυρά της Νότιας Αίγινας, η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου, η κακή κατάσταση του οδικού δικτύου, ειδικότερα προς το Σφεντούρι και η έλλειψη χώρων στάθμευσης.

Ωστόσο, οι διαμαρτυρίες όλων, δικαιολογημένα εστιάστηκαν στο γεγονός ότι η Κοινότητα Πέρδικας, όπως και οι υπόλοιπες Κοινότητες του Δήμου Αίγινας δεν έχουν καμιά αρμοδιότητα και ουσιαστικά «η φωνή τους δεν φθάνει στη διοίκηση του δήμου». Δεν έλειψαν μάλιστα και οι δημόσιες μομφές για την συμπεριφορά του δήμαρχου Αίγινας Γιάννη Ζορμπά, ο οποίος κατηγορήθηκε ανοιχτά ως «δήμαρχος των ημετέρων».

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση της υποψήφιας δημάρχου να ολοκληρώσει σύντομα την πρώτη περιοδεία της στην Κοινότητα Πέρδικας με επισκέψεις στο Σφεντούρι και την Αιγινήτισσα.

Την Σίλα Αλεξίου συνόδευσαν στην περιοδεία της οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι: Άρτεμις Διδίλη, Μιχάλης Ζαραβέλας, Θωμάς Κουρκούνας, Νεκτάριος Λεούσης, Κωνσταντίνα Λογοθέτου, Αγής Μαρμαρινός, Σταμάτης Μαρμαρινός, Μάκης Μαυροθαλασσίτης, Ευάγγελος Μπαρμπέρης, Αντώνης Ντελής, Σίσσυ Πατιτάκη και ο νέος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Μαζί Μπροστά για την Αίγινα», Σταύρος Χαλδαίος.

ETEKA_Desktop

eep logo