Σιωπηλή διαμαρτυρία στο κέντρο του Πόρου για την τραγωδία στα Τέμπη

Mετά από το κάλεσμα των Εκπαιδευτικών του Αργοσαρωνικού

Δεκάδες πολίτες από τον Πόρο και τον Γαλατά, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Αργοσαρωνικού και συμμετείχαν στη σιωπηλή διαμαρτυρία και, στη συνέχεια, πορεία στο κέντρο του Πόρου, το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Μαρτίου 2023, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας για το έγκλημα των Τεμπών, που πραγματοποιήθηκαν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Ανάμεσα στους διαδηλωτές του Πόρου, είδαμε ανθρώπους όλων των ηλικιών, μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς, εργαζόμενους, συνταξιούχους. Παρόντες και δημοτικοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι του Πόρου.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στις 12 το μεσημέρι και ακολουθήθηκε σιωπηλή πορεία στον παραλιακό δρόμο του Πόρου, μέχρι την πλατεία Κορυζή, με μια μικρή στάση στην πλατεία Καραμάνου.

Μπροστάρηδες στην πορεία, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί από τον Πόρο και τον Γαλατά, με πανό και πλακάτ που έγραφαν: "ΠΑΡΕ oτΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ", "ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ" και "ΣΤΕΙΛΕ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ - ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΠΟΤΕ".

Αξίζει να σημειώσουμε πως το Αστυνομικό Τμήμα Πόρου, είχε την εποπτεία στην κυκλοφορία του δρόμου και όλα κύλησαν ομαλά.

eep logo