Σαλαμίνα: Ιερέας κλείδωσε στην εκκλησία ηλικιωμένους και τους ξυλοκόπησε

Σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον του.

Ένα απίστευτο επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (25/02), στην Σαλαμίνα, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στο Αιάντειο, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον 66χρονο ιερέα της εκκλησίας, ο οποίος ήρθε σε συμπλοκή με τέσσερις ηλικιωμένους και μάλιστα τους κλείδωσε μέσα στην εκκλησία…

Για λόγους που ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί, ο ιερέας ήρθε σε φραστική αντιπαράθεση με έναν 83χρονο και τρεις γυναίκες 68, 79 και 60 ετών αντίστοιχα και μάλιστα αφού εξύβρισε, χτύπησε τον 83χρονο και την 60χρονη και τους προκάλεσε σωματικές βλάβες.


Ο ιερέας όμως δεν σταμάτησε εκεί και έφτασε στο σημείο να κλειδώσει τους ηλικιωμένους μέσα στην εκκλησία και να τους κατακρατήσει παρά την θέλησή τους.

Όταν τελικά βγήκαν οι ηλικιωμένοι από την εκκλησία τον κατήγγειλαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του ιερέα για παράνομη κατακράτηση, εξύβριση, απειλή και απλή σωματική βλάβη.

Ενημερώθηκε σχετικά η εισαγγελέας Πειραιά και με εντολή της αφέθηκε ελεύθερος ο ιερέας και να υποβληθεί η σχετική δικογραφία.

(news247.gr)

eep logo