Αίγινα: Καρναβάλι με φαντασία αυθορμητισμό και πολύ κέφι!

Για πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια περιορισμών

Γέμισε η παραλία της Αίγινας από καρναβαλιστές μικρούς και μεγάλους που οργανωμένοι σε ομάδες ή μεμονωμένα συμμετείχαν με πολύ κέφι και αυθορμητισμό στο Αιγινήτικο καρναβάλι που διοργάνωσε η ΚΕΔΑ με την συνεργασία του Δήμου Αίγινας, της Κοινότητας Αίγινας και της Περιφέρειας Αττικής.

Πολλές ομάδες από Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία και συλλόγους συμμετείχαν στην παρέλαση με χειροποίητα κοστούμια, πολύχρωμα και ευφάνταστα που ενθουσίασαν τους εκατοντάδες θεατές που είχαν κατακλύσει την παραλία και τα καταστήματα σε όλο το μήκος της.


Στην παλαιά προβλήτα η Σχολή χορού της κ. Γιαννοπούλου παρουσίασε ένα σύντομο κεφάτο πρόγραμμα ενώ ακολούθησε το γαϊτανάκι και χοροί από το Σύλλογο Αγίων Ασωμάτων και Κοντού.

Τη σκυτάλη παρέλαβε το συγκρότημα Havana Vieza που κράτησε το κέφι αμείωτο για αρκετό χρονικό διάστημα με πολλούς θεατές να παρασύρονται και να χορεύουν σε ρυθμούς σάμπα.

Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γ. Ζορμπάς καλωσόρισε τους επισκέπτες και τους θεατές στο Αιγινήτικο καρναβάλι και ευχήθηκε σε όλους " καλή σαρακοστή".

Η διάρκεια της καρναβαλικής γιορτής και η μεγάλη συμμετοχή αναπλήρωσε το κενό που άφησε φέτος το καθιερωμένο καρναβάλι του Μεσαγρού που ιδιαίτερα φέτος δεν οργανώθηκε από την Κοινότητα και τους φορείς της περιοχής.