Νέο ταχύπλοο θα εξυπηρετεί και την Ύδρα

speedcat 1

Το ταχύπλοο σκάφος Speed Cat1 τύπου Catamaran πρόκειται να ξεκινήσει από τις 15 Φεβρουαρίου 2016 δρομολόγια από τον Πειραιά με προορισμό τον Πόρο, την Ύδρα και τις Σπέτσες.
Στη γραμμή θα βρίσκεται 8 μήνες τον χρόνο. Αρχικά θα γίνεται ένα δρομολόγιο μέχρι και όλο τον Μάρτιο για τρεις μέρες της εβδομάδας, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Από τον Απρίλη τα δρομολόγια θα γίνονται σε καθημερινή βάση. Το δε καλοκαίρι θα εκτελούνται 2 δρομολόγια την ημέρα με αναχώρηση από τον Πειραιά στις 9 το πρωί, με προορισμό Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες και επιστροφή και στη συνέχεια εκ νέου αναχώρηση από Πειραιά για τα νησιά γύρω στις 3-4 το μεσημέρι.

Το Speed Cat1 δρομολογείται από την ναυτιλιακή εταιρεία Hellas Speed Cat. Πρόκειται για ένα ταχύπλοο Catamaran που αναπτύσσει ταχύτητα 35-36 μίλια την ώρα με αναμενόμενη άφιξη στην Ύδρα μέσω Πόρου την 1 ώρα και 30 λεπτά. Ταξίδευε παλιότερα στη Νορβηγία, ανακαινίστηκε πλήρως το 2007, έκανε δρομολόγια στη Ρόδο και τη Σύμη, ενώ τελευταία βρισκόταν στη γραμμή των Σποράδων. Το Speed Cat1 διαθέτει 2 κλειστά καταστρώματα επιβατών πλήρως κλιματιζόμενα και με μεγάλο μπαρ.
Πρόθεση της εταιρείας είναι να υπάρξει ειδική έκπτωση για τους μόνιμους κατοίκους.

fonitisydras.com

eep logo