"Φύλλο Πορείας" στην Αίγινα!

Εντυπωσιακή συμμετοχή στην παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Μανωλάκου

Πάνω από 300 Αιγινήτες βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα του κινηματογράφου "Τιτίνα", όπου παρουσιάστηκε στο κοινό του νησιού, το βιβλίο "Φύλλο Πορείας", του Βουλευτή της Α' Πειραιά και Νήσων της Νέας Δημοκρατίας κ. Νικολάου Μανωλάκου.


Την παρουσίαση ανέλαβαν οι κ.κ. Ιωάννης Εγκολφόπουλος, Αντιναύαρχος Π.Ν. ε.α., Διονύσης Καλαμάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής Φιλοσοφικής Σχολής ΕΚΠΑ και Γιάννης Προβής, δημοσιογράφος, ενώ συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Νότης Ανανιάδης.

Κοινή διαπίστωση των ομιλητών ήταν, ότι το "Φύλλο Πορείας", που είναι μια συλλογή άρθρων και ομιλιών στη Βουλή του Νίκου Μανωλάκου για διάφορα θέματα, με έμφαση, κυρίως στην Άμυνα και τη Διπλωματία, αναφορικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αποτελεί, λόγω και της ιδιότητας του συγγραφέα ως Αντιστρατήγου ε.α., ένα πραγματικό "μάθημα γεωπολιτικής" με διαχρονικά νοήματα και προέτρεψαν τους παρισταμένους "να το φυλάξουν στη βιβλιοθήκη τους, ως εγκόλπιο".

Την εκδήλωση τίμησαν, μεταξύ άλλων με την παρουσία τους ο Πατήρ Νικόλαος Γαρυφάλλου, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ, η Αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Κουκούλη, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και του Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Αίγινας καθώς και Δντης του ΚΥ Αίγινας κ. Στέλιος Θεριανός, ο πρώην Δήμαρχος Αίγινας κ. Σάκης Σακιώτης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι σωματείων και τοπικών φορέων.

 

 

eep logo