Γ.Γεννιά: Αναγκαίο το Αστυνομικό Τμήμα στο Μεσαγρό

aigina astynomiko mesagrou

Στο πλευρό της δημοτικής αρχής και των κατοίκων της Αίγινας, στην προσπάθειά τους να μη καταργηθεί το Αστυνομικό Τμήμα του Μεσαγρού τάσσεται η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Πειραιά και Νήσων, Γεωργία Γεννιά.
Η κα Γεννιά, μετά την επικοινωνία και τη σχετική ενημέρωση που είχε από τους αρμόδιους τοπικούς φορείς, κατανοεί πλήρως τη σπουδαιότητα της ύπαρξης δεύτερου Αστυνομικού Τμήματος στην Αίγινα, εξαιτίας και της συνεχώς αυξανόμενης εγκληματικότητας που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα. Πιστεύει ότι είναι δυνατή και απολύτως εφικτή η διατήρηση του εν λόγω Α.Τ., κυρίως μέσω της εύρεσης πόρων από εξοικονόμηση χρημάτων από την ενοικίαση, για παράδειγμα άλλων οικονομικότερων και άμεσα διαθεσίμων χώρων, όπως άλλωστε την πληροφόρησαν και οι αρμόδιοι φορείς, οι οποίοι μάλιστα διαθέτουν και τον κατάλληλο εξοπλισμό.
Το Αστυνομικό Τμήμα στο Μεσαγρό δεν είναι πολυτέλεια, αλλά αναγκαιότητα για την επίτευξη της διατήρησης της έννομης τάξης και την πρόληψη της εκδηλούμενης παραβατικότητας.
Δηλώνει δε με τρόπο κατηγορηματικό ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να διατηρηθεί το Αστυνομικό Τμήμα στο Μεσαγρό. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, έχει προγραμματίσει ήδη συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό, στον οποίο προτίθεται να εκθέσει αναλυτικά το πρόβλημα και να πιέσει για την οριστική λύση του.