Βασιλόπιτα στον Ναυτικό Όμιλο Σαλαμίνας

2 5

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος παρέστη στην κοπή της βασιλόπιτας του Ναυτικού Ομίλου Βουρκαρίου Σαλαμίνας, η οποία συνοδεύτηκε από μία ζεστή αθλητική εκδήλωση με πλήθος κόσμου.
Ο κ. Χατζηπέρος απένειμε τα βραβεία στους νεαρούς αθλητές ιστιοπλοΐας, τα «ναυτόπουλα». Κατά τον χαιρετισμό του συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, τους γονείς, τους προπονητές για το σπουδαίο έργο που επιτελούν και βέβαια τους μικρούς αθλητές. Τόνισε με έμφαση ότι η Ελλάδα έχει μια τεράστια ναυτική παράδοση και αυτοί αποτελούν τους συνεχιστές της παράδοσης αυτής. Δήλωσε δε το ενδιαφέρον της Περιφέρειας στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στον ναυτικό αθλητισμό και προσκάλεσε το Διοικητικό Συμβούλιο σε στενότερη συνεργασία με την Περιφέρεια. Τέλος, ευχήθηκε καλή χρονιά και πολλές επιτυχίες στον Ναυτικό Όμιλο Βουρκαρίου Σαλαμίνας.
Προηγουμένως ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων παραβρέθηκε στην κοπή της βασιλόπιτας στο Αιάντειο Σαλαμίνας και στον Άγιο Φανούριο. Στους χαιρετισμούς που απηύθυνε συνεχάρη τους Προέδρους Μπούταλη Καίτη και Βουλγαράκη Κυριάκο και τα Διοικητικά Συμβούλια για την σπουδαία δουλειά που κάνουν με εθελοντισμό και αλληλεγγύη, ιδιαίτερα για την βοήθεια προς τις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες όπου η Περιφέρεια δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα.

eep logo