Νέο όχημα για τη "Βοήθεια στο Σπίτι" στην Αίγινα

Εκδήλωση παράδοσης από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αίγινας 

Σύντομη και λιτή η εκδήλωση παράδοσης του καινούργιου ΙΧ αυτοκίνητου από την ΚΕΔΑ στην ομάδα διαχείρισης του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι", το πρωί της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου έξω από το Δημαρχείο Αίγινας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αίγινας Γιάννης Ζορμπάς και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ και του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Πτερούδης, ο οποίος και πρωτοστάτησε στην διαδικασία αγοράς του ΙΧ κόστους 16.200 ευρώ. Το νέο όχημα έρχεται να αντικαταστήσει μετά από 13 ολόκληρα χρόνια το παλιό και φθαρμένο ΙΧ του "Βοήθεια στο Σπίτι". Φυσικά, το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι τρείς κυρίες που εργάζονται στο Πρόγραμμα, Ντίνα Χατζίνα, Στέλλα Καρπουζά και Μυρσίνη Τσούκα, οι οποίες ευχαρίστησαν θερμά τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ για την ευγενική πρωτοβουλία που είχαν να συνδράμουν το πολύτιμο έργο τους, που ήδη εξυπηρετεί τουλάχιστον 60 ανήμπορους πολίτες της Αίγινας.

Επισημαίνεται ότι η "Βοήθεια Στο Σπίτι" είναι μια πολύ επιτυχημένη δράση, ένα πρόγραμμα που έχει ανακουφίσει πολλούς συνανθρώπους μας και συμπληρώνει φέτος 13 χρόνια συνεχούς δράσης και προσφοράς σε ηλικιωμένους συμπολίτες μας και άτομα που χρήζουν βοήθειας. Ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα που δυστυχώς πολλοί αγνοούμε την αξία και την προσφορά του. Το πρόγραμμα όλα αυτά τα χρόνια εντάσσεται στις δράσεις της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αίγινας (ΚΕΔΑ) και απασχολεί τρεις εργαζόμενους τη στιγμή που οι ωφελούμενοι φθάνουν κάποιες φορές και τους 100.

Και βέβαια, μια ευχή κυριάρχησε το πρωί έξω από το Δημαρχείο της Αίγινας: "Καλορίζικο!"

Πηγή: saronicmagazine.gr

 

 

 

 

eep logo