Σαλαμίνα: Πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα

Η οδηγός ήταν μεθυσμένη... αλλά σώθηκε

Ενημερώθηκε το πρωί της Κυριακής η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας για την αυτοκίνητο που έπεσε στη θάλασσα στην περιοχή "Αιάντειο" της Σαλαμίνας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, στελέχη του "μετέβησαν στο σημείο, όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη Ι.Χ.Ε. οχήματος εντός θάλασσας, σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από την ακτή και σε βάθος νερού περίπου ενός μέτρου. Η 21χρονη ημεδαπή οδηγός και μοναδική επιβαίνουσα, απεγκλωβίστηκε με ίδιες δυνάμεις από το όχημα, καλά στην υγεία της.
Κατόπιν διενέργειας αλκοολομέτρησης, η ανωτέρω βρέθηκε να οδηγεί το Ι.Χ.Ε. όχημα υπό την επήρεια μέθης, ενώ το εν λόγω όχημα πρόκειται να ανασυρθεί από τη θάλασσα με τη χρήση γερανοφόρου οχήματος, με μέριμνα του ιδιοκτήτη.
Προανάκριση διενεργείται από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ από το συμβάν δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση".

 

eep logo