Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Επαρχιακή Οδό Π. Επιδαύρου – Μεθάνων

trizinia methana dromos

Πραγματοποιούνται κινηματογραφικά γυρίσματα ξένης τηλεοπτικής σειράς

Μετά από αίτημα εταιρείας τηλεοπτικής παραγωγής για σειρά που θα προβληθεί σε διεθνές συνδρομητικό κανάλι η Αντιπεριφέρεια ΠΕ Νήσων παραχώρησε την σχετική έγκριση.

Για την εξυπηρέτηση των γυρισμάτων, θα χρειαστεί να διακοπεί η κυκλοφορία στην Επαρχιακή Οδό Π. Επιδαύρου – Μεθάνων από το ύψος της διασταύρωσης για Κολιάκι μέχρι το νότιο τμήμα του δρόμου, στη διασταύρωση για Δρυόπη (Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων).

Στον Ισόπεδο Κόμβο Δρυόπης και στον Ανισόπεδο Κόμβο Δρυόπης (Μύλος) η κυκλοφορία θα γίνεται με εκτροπή των οχημάτων προς Δρυόπη – Τραχειά Αργολίδας.

Πιο συγκεκριμένα, το κλείσιμο του δρόμου θα αφορά στις ώρες 07:00-19:00 τις ημέρες 24 & 25 Αυγούστου και 7, 8, 9 Σεπτεμβρίου.

Από τις προαναφερόμενες απαγορεύσεις, εξαιρούνται οχήματα με ειδικές διαπιστεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού Σώματος, του Ε.Κ.Α.Β. και του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων.

Μέσα από τα επεισόδια της σειράς θα αναδειχθούν οι ομορφιές του τόπου, καθώς η προβολή της περιοχής θα είναι τεράστια σε παγκόσμιο επίπεδο .

Επίσης, τα πολυπληθή συνεργεία θα φιλοξενηθούν στην γύρω περιοχή, για τα αντίστοιχα χρονικά διαστήματα .

 Οι Δήμοι Επιδαύρου & Τροιζηνίας-Μεθάνων, φορείς της περιοχής και οι τοπικές επιχειρήσεις έχουν αγκαλιάσει με ενθουσιασμό τα γυρίσματα της σειράς.
Η Περιφέρεια ΠΕ Νήσων στηρίζει προσπάθειες που σκοπό έχουν την ανάπτυξη και την προβολή της Περιφέρειας..

Pin It

eep logo