Αναφορά Ν. Μανωλάκου για τα σχολεία των Σπετσών

manolakos nikos photo1

Προς την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων

Ο Βουλευτής Α' Πειραιώς και Νήσων Νικόλαος Μανωλάκος, κατέθεσε στις 15/07/2021 Αναφορά προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, όπου ζητεί να αντιμετωπισθεί θετικά το αίτημα του Δήμου Σπετσών για την πλήρωση των κενών θέσεων των εκπαιδευτικών στα σχολεία του νησιού.

Ακολουθεί η σχετική Αναφορά προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων
Θέμα: «Η υπ’ αριθ. 2001/14-07-2021 επιστολή του Δήμου Σπετσών, σχετικά με τις ελλείψεις εκπαιδευτικών των σχολείων του Δήμου Σπετσών»

Κυρία Υπουργέ,

Σάς υποβάλλω συνημμένη την υπ’ αριθ. Πρωτ. 2001/14-07-21 επιστολή του Δήμου Σπετσών, , με την οποία επισημαίνεται το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης εκπαιδευτικών, όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων, στα σχολεία του νησιού.
Ο Δήμος σάς απευθύνει έκκληση για την έγκαιρη πλήρωση των κενών θέσεων για το σχολικό έτος 2021-2022, δηλώνοντας, μάλιστα, ότι προσφέρει, ως επιπλέον κίνητρο, το ποσό των € 200 μηνιαίως, ως επίδομα, σε κάθε αναπληρωτή εκπαιδευτικό, που θα διοριστεί στις Σπέτσες.
Παρακαλώ, όπως αντιμετωπίσετε το ζήτημα αυτό με τη δέουσα ευαισθησία και ενεργήσετε για την πλήρωση των κενών θέσεων των σχολείων των Σπετσών, δίνοντας λύση σε ένα πρόβλημα, που ταλανίζει επί πολλά χρόνια την τοπική κοινωνία.

Ο Αναφέρων
Νικόλαος Μανωλάκος
Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων Ν.Δ.

eep logo