21ο Θεατρικό Σεμινάριο από «το Θέατρο της Κούλουρης»

Stanislavsky

Με θέμα «Η Μέθοδος Στανισλάβσκι στο Θέατρο και οι επιδράσεις της σήμερα «το Θέατρο της Κούλουρης» διοργανώνει σεμινάριο στη Σαλαμίνα το οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν άτομα ανεξαρτήτως φύλλου και ηλικίας άνω των 17 ετών, χωρίς οικονομική επιβάρυνση.
Το σεμινάριο θα είναι 16ωρο και θα χωριστεί σε τμήματα των δύο ωρών. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, τις ημέρες Τρίτη 13, Τετάρτη 14 και Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σαλαμίνας (πίσω από το Ζαχαροπλαστείο "Μπεγνής") ώρες 5 - 8 το βράδυ, ή τηλεφωνικά στον αριθμό 2155000062 (αστική χρέωση).

Ο Κωνσταντίν (ΑλεξέΪ) Στανιστάβσκι, υπήρξε ένας μεγάλος Δάσκαλος στον χώρο του Θεάτρου, η δε μέθοδος, την οποία εφήρμοσε στην μελέτη και επεξεργασία του ρόλου, καθώς και την ερμηνεία του ηθοποιού, έγινε αποδεκτή σε όλον τον κόσμο και ακόμη σήμερα, σχεδόν δύο αιώνες αργότερα, δεν έχει πάψει να θεωρείται σαν αρίστη και να διδάσκεται σε Πανεπιστήμια, Έδρες Θεατρικών Σπουδών και Δραματικές Σχολές. Η μέθοδος Στανισλάβσκι, βρίσκεται συμπυκνωμένη στα τρία βιβλία του μεγάλου αυτού Θεατράνθρωπου, τα οποία και φέρουν τους τίτλους "Η ζωή μου στην Τέχνη", "Ένας ηθοποιός δημιουργείται" και "Πλάθοντας έναν ρόλο".

Οι συμμετέχοντες, θα λάβουν στο τέλος του κύκλου Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

eep logo