Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής

episititikh vohtheia

Συνάντηση εργασίας της Αντιπεριφέρειας σχετικά με το ΤΕΒΑ

Προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση και να συντονιστούν τα επόμενα βήματα που αφορούν στη διεξαγωγή του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για τις Π.Ε. Πειραιώς και Νήσων, πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση εργασίας στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι του Υπουργείου Εργασίας, της Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής της Περιφέρειας Αττικής και των δήμων Π.Ε. Πειραιώς και Νήσων.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, κατά τον χαιρετισμό του, καλωσόρισε τους παριστάμενους και επισήμανε τα προβλήματα που υπάρχουν σχετικά με το πρόγραμμα και ιδιαίτερα στα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας, που είναι η έλλειψη κατάλληλων χώρων και υποδομής (ψυγεία κλπ) και βέβαια η μεταφορά και η διανομή των τροφίμων λόγω των αποστάσεων. Κλείνοντας, υπογράμμισε με έμφαση τη σημασία του προγράμματος και το ενδιαφέρον της Περιφέρειας για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Οι απαντήσεις που εδόθησαν, εκ μέρους των εκπροσώπων του Υπουργείου, ικανοποιούν όλα τα πιθανά προβλήματα και όπως φαίνεται το πρόγραμμα θα εξελιχθεί ομαλά στο μέλλον.

eep logo