Ν. Μανωλάκος: Κατεπείγουσα ανάγκη ενίσχυσης των εμβολιαστικών της Αίγινας

manolakos nikos photo1

Κατάθεση Αναφοράς από τον βουλευτή Πειραιά

Ο Βουλευτής της Α΄ Πειραιώς και Νήσων Νικόλαος Μανωλάκος, κατέθεσε στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, Αναφορά στον Υπουργό Υγείας, σχετικά με κατεπείγουσα έκκληση της Υπεύθυνης Επιστημονικής Λειτουργίας του Κ.Υ. Αίγινας για την ενίσχυση των εμβολιαστικών Κέντρων του νησιού με επιπλέον προσωπικό, προς επιτάχυνση της εμβολιαστικής διαδικασίας .

Ακολουθεί το κείμενο της Αναφοράς με Θέμα: «Κατεπείγουσα ανάγκη ενίσχυσης των δύο εμβολιαστικών κέντρων του Κ.Υ. Αίγινας με επιπλέον προσωπικό»

Κύριε Υπουργέ,
Θέτω υπόψιν σας το υπ’ αριθ. Πρωτ. 2951/16-04-2021 έγγραφο της Δ/ντριας ΕΣΥ, Υπεύθυνης Επιστημονικής Λειτουργίας του Κ.Υ. Αίγινας, με το οποίο απευθύνεται έκκληση για κατεπείγουσα ενίσχυση της στελέχωσης των δύο εμβολιαστικών κέντρων του Κ.Υ. Αίγινας, με επιπλέον δύο Επισκέπτριες Υγείας και δύο Νοσηλευτές, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος των 150-160 εμβολιασμών ημερησίως.
Φρονώ κ. Υπουργέ, ότι το εν λόγω αίτημα χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και πρέπει να αντιμετωπισθεί έγκαιρα και αποτελεσματικά, ώστε ο εμβολιασμός των κατοίκων της Αίγινας να έχει ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου, προκειμένου να εξασφαλισθεί επίπεδο ανοσίας τέτοιο, που να καθιστά το νησι ασφαλή προορισμό για τους επισκέπτες του.

Pin It

eep logo