Τρ.Αλεξιάδης: Στήριξη στα αιτήματα του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Σαλαμίνας

alexiadis tryfon

Αναφορά του βουλευτή προς τον υπουργό Υγείας

Τα δίκαια αιτήματα του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Σαλαμίνας, τα οποία στηρίζει και αναφέρει σε ψήφισμα του το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας, φέρνει στη Βουλή με αναφορά του προς τον Υπουργό Υγείας ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Πειραιά Τρύφων Αλεξιάδης.

Σε έγγραφό του το Σωματείο περιγράφει την ανασφάλεια που νιώθουν οι πολίτες της χώρας εν μέσω του δεύτερου κύματος πανδημίας λόγω της μη θωράκισης του συστήματος υγείας από την κυβέρνηση, την ίδια στιγμή που αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα.

Ειδικότερα αναφέρονται στις ελλείψεις που παρουσιάζει το Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας σε ικανό αριθμό γιατρών και νοσηλευτών, στην ανεπάρκεια ασθενοφόρων και του εξοπλισμού τους, καθώς και στον συνωστισμό που παρατηρείται στα μέσα ΜΜΜ και στα ferry-boats.

Οι δίκαιες διεκδικήσεις του Σωματείου περιλαμβάνουν μόνιμες προσλήψεις στις υγειονομικές μονάδες του νησιού, πλήρως εξοπλισμένες μονάδες ασθενοφόρων και μια σειρά αιτημάτων που αφορούν την ασφάλεια του πληθυσμού του νησιού, ευρύτερα του Πειραιά και τα οποία συνυπογράφει το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας.

Ο Τρύφων Αλεξιάδης ζητά από τον Υπουργό Υγείας να πληροφορηθεί τις άμεσες ενέργειές του.