Τεστ κορωνοϊού στον Πόρο!

poros

Από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

Την Τρίτη 4 Αυγούστου επισκέφτηκε τον Πόρο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προκειμένου να διενεργήσει τεστ κορωνοϊού covid-19. Ο Δήμος φρόντισε για την διάθεση του αναγκαίου χώρου και για την προσέλευση όλου του προσωπικού του, καθώς και προσωπικού που δουλεύει στις επιχειρήσεις εστίασης του νησιού. Με την ίδια αφορμή και την Τετάρτη διενεργείται στις δημοτικές υπηρεσίες και στις Παιδικές Χαρές του Δήμου απολύμανση, συμπληρωματικά του προγράμματος τακτικών απολυμάνσεων που εφαρμόζεται σταθερά από την Άνοιξη μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πόρου,
¨Είναι η δεύτερη φορά από τις αρχές Ιουνίου που κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποιεί τεστ σε όλο το προσωπικό του Δήμου. Σημειώνεται ότι τα τεστ που είχαν διενεργηθεί στα τέλη Ιουνίου ήταν στο σύνολό τους αρνητικά, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει περιέλθει με κανέναν επίσημο τρόπο σε γνώση του Δήμου η ύπαρξή επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στο νησί.

Συνεπώς, ο Δήμος μας βρίσκεται σε αναμονή ενημέρωσης για τα αποτελέσματα των σημερινών ελέγχων. Και φυσικά παραμένει ασφαλής, αφού σταθερά τηρούνται στο νησί μας, όχι μόνο οι προβλεπόμενοι από την Πολιτεία κανόνες, αλλά και ειδικά μέτρα που έχει καθορίσει ο Δήμος σε τοπικό επίπεδο.
Επισημαίνεται ότι μόνο η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ο ΕΟΔΥ θα μπορούσαν να παράσχουν πληροφορίες για επιβεβαιωμένα κρούσματα, πράγμα που δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα αναφορικά με το νησί μας".

ETEKA_Desktop

eep logo

KKE_Jun2022