Προτάσεις και προτεραιότητες για τα μεγάλα έργα της Αίγινας

katsafados aigina 251119

Σύσκεψη Κ.Κατσαφάδου - Ι.Ζορμπά - Γ.Παπαδημητρίου

Ο Βουλευτής Α' Πειραιώς και Nήσων κ. Κώστας Κατσαφάδος, με τον Δήμαρχο Αίγινας κ. Ιωάννη Ζορμπά, αντιδημάρχους του νησιού αλλά και τον Πρόεδρο της Μονάδας Οργάνωσης και Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων κ. Γιώργο Παπαδημητρίου, πραγματοποίησαν σύσκεψη εργασίας στο νησί.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να επικαιροποιηθούν οι προτάσεις και οι προτεραιότητες της δημοτικής αρχής σε ότι αφορά τα μεγάλα έργα που πρέπει να γίνουν στο νησί, ώστε να αναληφθούν άμεσα κυβερνητικές και κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες.

Όπως τόνισε σε δήλωσή του ο βουλευτής κ. Κατσαφάδος: «Στόχος της κυβέρνησης της ΝΔ είναι να τρέξει έργα που για χρόνια καθυστερούσαν. Για αυτό απαιτείται πρώτα από όλα συνεννόηση με τις τοπικές κοινωνίες.
Εκείνες έχουν τον πρώτο λόγο, ώστε να δοθούν άμεσα λύσεις σε προβλήματα. Στο πλαίσιο αυτό συναντηθήκαμε με τη δημοτική αρχή και τον επικεφαλής της ΜΟΔ ώστε από κοινού να καταρτίσουμε τις προτεραιότητες για τα μεγάλα έργα που πρέπει να γίνουν. Χαίρομαι γιατί όλοι είμαστε στην ίδια κατεύθυνση για το καλό του νησιού και των χιλιάδων επισκεπτών του»

Pin It

eep logo