Ελλείψεις σε γιατρούς σε Σπέτσες και Τροιζήνα

spetses

Σύσκεψη Κοντοζαμάνη, Κατσαφάδου και Δημάρχων στο Υπουργείο Υγείας


Το θέμα των ελλείψεων σε ιατρικό προσωπικό, που αντιμετωπίζουν το Κέντρο Υγείας Μεθάνων και το Ιατρείο Σπετσών, έθεσαν στον Υφυπουργό Υγείας κ.Βασίλη Κοντοζαμάνη, ο βουλευτής Α' Πειραιά και Νήσων κ. Κώστας Κατσαφάδος, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο με τη συμμετοχή των Δημάρχων Σπετσών κ. Παναγιώτη Λυράκη και Τροιζήνας - Μεθάνων κ. Σπύρο Πολλάλη.

Ο αρμόδιος για το θέμα Υφυπουργός, κ. Κοντοζαμάνης, δεσμεύθηκε ότι στις προτεραιότητες του Υπουργείου, αλλά και της κυβέρνησης, είναι να επιλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά και στο πλαίσιο αυτό θα κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες για τη στελέχωσή τους.

Ο κ. Κατσαφάδος από τη μεριά του, επισήμανε ότι και τα δυο νησιά δέχονται ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες χιλιάδες επισκέπτες, κάτι που απαιτεί αν μη τι άλλο η Πολιτεία να σκύψει πάνω στο πρόβλημα και να αντιμετωπίσει, και εξέφρασε την συναντίληψη που έχει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, για το ζήτημα που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας.