Επίσκεψη στην Αίγινα του Απόστολου Πόντα

pontas aigina 1

Φίλους και κατοίκους συνάντησε ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στην Α’ Πειραιά και Νήσων

Την Αίγινα επισκέφτηκε ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στην Α’ Περιφέρεια Πειραιά και Νήσων κ. Απόστολος Πόντας.

Ο υποψήφιος βουλευτής, μαζί με τους συνεργάτες του, συνάντησε φίλους, συνομίλησε με κατοίκους και αντάλλαξε απόψεις με τοπικούς παράγοντες και επιχειρηματίες του νησιού.

pontas aigina 2

Τα θέματα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον ήταν για την χώρα, την προοδευτική παράταξη και το νησί. Ο Απόστολος Πόντας επεσήμανε ότι δεν τον ενδιαφέρει να αναφερθεί σε άλλους πολιτικούς ή κόμματα αλλά στους τρόπους και τις λύσεις, που προτείνει ίδιος και το Κίνημα Αλλαγής, ώστε τα προβλήματα να διορθωθούν και η Χώρα να κάνει άλμα στο μέλλον. Αναφορικά με την προοδευτική παράταξη, επεσήμανε ότι πρέπει να της προσδώσουμε πολιτική ταυτότητα σύμφωνη με τις αρχές της συνέπειας και του καθήκοντος.

pontas aigina 3

Ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε ότι «ήρθε η ώρα να αλλάξουμε γενιά στην πολιτική. Να αντλήσουμε νέα πρόσωπα από τη μεγάλη δεξαμενή της ανοιχτής κοινωνίας. Πρόσωπα που μπορούν να προσδώσουν υπεραξία στην πολιτική, ώστε να υπερβούμε τις πολιτικές μας δεισιδαιμονίες και να χτίσουμε τη Χώρα και την κοινωνία που μας αξίζουν!».

 

Pin It