«Τα νησιά του Αργοσαρωνικού είναι η μεγάλη μου αδυναμία»

aeginakalagia

Η Μαρία Καλαγιά στην Αίγινα

«Οι πολίτες κουράστηκαν να ακούν κούφιες υποσχέσεις και λόγια κενά. Θέλουν πράξεις, τόλμη και ικανούς, τίμιους ανθρώπους να τους εκπροσωπούν. Με σχέδιο και όραμα μπορούμε να χτίσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει». Αυτά υπογράμμισε από την Αίγινα η υποψήφια βουλευτής στην Α’ Πειραιώς και Νήσων με τη Νέα Δημοκρατία, Μαρία Καλαγιά.

Κατά τη διάρκεια περιοδείας της στο νησί, η κυρία Καλαγιά συναντήθηκε με πολίτες και επιχειρηματιες. Άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Τις αγωνίες και τους φόβους τους για όσα βιώνουν τα χρόνια της κρίσης.

«Οι επενδύσεις είναι ο μόνος δρόμος για να ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας. Να στηριχθεί το ασφαλιστικό μας σύστημα και να μπορεί το Κράτος να πληρώνει αξιοπρεπείς συντάξεις» εξήγησε η Μαρία Καλαγιά.

«Η μείωση της φορολογίας, η πάταξη της γραφειοκρατίας και η στήριξη των πιο αδύναμων συμπολιτών μας βρίσκεται στον πυρήνα της κυβερνητικής πρότασης της Νέας Δημοκρατίας» πρόσθεσε η Μαρία Καλαγιά.

«Τα νησιά του Αργοσαρωνικού είναι η μεγάλη μου αδυναμία. Γνωρίζω καλά τις ανάγκες για σύγχρονα σύστημα αφαλάτωσης. Για ενεργειακή αυτάρκεια μέσω ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, κυρίως αιολικής και ηλιακής. Για ένα αναβαθμισμένο σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων. Και για ενίσχυση του δικτύου ακτοπλοϊκών συνδέσεων. Αυτές είναι οι προτεραιότητες μου. Για αυτά θα παλέψω με τη στήριξη των πολιτών στην επόμενη Βουλή» τόνισε η Μαρία Καλαγιά.

Pin It