Ο Χρ.Μπουτσικάκης στα Μέθανα

mpoutsikakis methana

Συναντήσεις με επαγγελματίες και κατοίκους της περιοχής


Χθες, Κυριακή 16 Ιουνίου, ο κ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης, υποψήφιος βουλευτής Α΄Πειραιώς και Νήσων επισκέφθηκε την Λουτρόπολη Μεθάνων, όπου παραβρέθηκε στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό του πανηγυρίζοντα Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας και στην Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας που ακολούθησε.
Στη συνέχεια, παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στο Λιμάνι υπό την συνδιοργάνωση του Εμπορικού και του Επαγγελματικού Συλλόγου με τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Μεθάνων.

Στην διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με φορείς και εκπροσώπους της περιοχής και να ενημερωθεί για τα προβλήματα που υπάρχουν ενώ παράλληλα είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση όπου αντάλλαξε ιδέες και απόψεις για το αύριο του Πειραιά και των νησιών μας με την Περιφερειακή Σύμβουλο Νήσων, κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου –Μπόγρη.
Ο κ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης εκφράζοντας την απόλυτη κατανόηση των θεμάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή επεσήμανε στους φορείς και στους πολίτες, ότι με την μεγάλη πολιτική αλλαγή που οραματίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και με το πολύπλευρο Πρόγραμμα της ΝΔ για το αύριο, ο Πειραιάς και τα νησιά μας θα γυρίσουν οριστικά σελίδα, θα λάβουν την ανάπτυξη που τους αρμόζει και οι πολίτες την ποιότητα ζωής που τους αξίζει!