Ολοκληρώθηκε το PoroSea 2019

porosea 2019 1

Ρεκόρ συμμετοχών και παράλληλων εκδηλώσεων

Με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχώρησαν και φέτος από το νησί του Πόρου οι επισκέπτες και οι αθλητές που συμμετείχαν στο POROSEA το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου 2019.

porosea 2019 2

Η φετινή διοργάνωση σημείωσε νέο ρεκόρ συμμετοχών ξεπερνώντας τις 800 και τα αγωνίσματα που περιελάμβανε (τρίαθλο, aquathlon, κολύμβηση, δρομικά) πραγματοποιήθηκαν στον Ρώσικο Ναύσταθμο, στην παραλία του Κ.Ε. Πόρος στον Αγ. Στέφανο, στο εσωτερικό του Οικισμού και σε όλο το οδικό δίκτυο της Σφαιρίας και της Καλαυρίας.

porosea 2019 3

Οι εκδηλώσεις πλαισιώθηκαν από παράλληλα δρώμενα, όπως aqua aerobic, παρουσίαση Ποριώτικου χασάπικου και τη συναυλία των Νίκου και Γιάννη Χατζόπουλου στην πλατεία Ηρώων το βράδυ του Σαββάτου, η οποία μετατράπηκε σε ένα μεγάλο γλέντι για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού. Στο περιθώριο της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε, επίσης, έρευνα του Πανεπιστημίου Heilbronn αναφορικά με την ικανοποίηση των επισκεπτών και τον τζίρο της τοπικής οικονομίας, τα αποτελέσματα της οποίας θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση στις 20.6.2019 στο κτήριο Συγγρού.

porosea 2019 4

Ο Δήμος Πόρου ευχαρίστησε για την συνεισφορά τους στην επιτυχία της διοργάνωσης τους συνδιοργανωτές, Whynot και Saronic Triathlon Club, το Κ.Ε. Πόρος, το Α.Τ. Πόρου, το Λιμεναρχείο Πόρου και τους περισσότερους από 150 Ποριώτες εθελοντές κάθε ηλικίας που και πάλι αποτέλεσαν την βάση για την επιτυχία του POROSEA, οι οποίοι και θα παρατεθούν ονομαστικά με νέο Δελτίο Τύπου τις επόμενες μέρες. Ευχαριστεί επίσης τους κατοίκους του νησιού που αγκάλιασαν τη διοργάνωση και προσαρμόστηκαν στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, καθώς και όλους τους χορηγούς.

Pin It

eep logo