Με στήριξη Πατούλη ο Λευτέρης Κεχαγιόγλου στον δήμο Ύδρας

kexagioglou ydra patoulis

Mε κορυφαίους Επιμελητηριακούς του Πειραιά ξεκίνησε την προεκλογική περίοδο 


Με ένα πάνελ που απαρτιζόταν με κορυφαίους Επιμελητηριακούς του Πειραιά ξεκίνησε την προεκλογική περίοδο για τον δήμο Ύδρας ο υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Κεχαγιόγλου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος στην πρώτη προεκλογική του ομιλία έστειλε πρόσκληση σε κάθε Υδραίο «με καθαρά χέρια και καρδιά να πλαισιώσει αυτή την προσπάθεια ως Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος η ως υποστηρικτής μας».

Στη συνέχεια της ομιλίας ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε ότι η σημερινή δημοτική αρχή δεν απορρόφησε ούτε ένα ευρώ από τα ώριμα προγράμματα που κληρονόμησε, υπογραμμίζοντας ότι είναι ιδιαίτερα απογοητευτικό ότι τους τελευταίους 6 μήνες εγκατέλειψαν το νησί 12 Υδραίοι .

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής , Γιώργος Πατούλης, χαιρέτισε την υποψηφιότητα του Λευτέρη Κεχαγιόγλου και εξέφρασε την πίστη του στην επιτυχία του στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ Βασίλης Κορκίδης αναφέρθηκε στο ταλέντο του Λευτέρη και τόνισε ότι πιστεύει και είναι τιμή για το ΕΒΕΠ που κάνει την ομιλία του εδώ. Ακόμα τόνισε ότι ο Λευτέρης είναι ο μόνος που θα μπορέσει να κάνει την Ύδρα ένα διαμάντι.

Ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού επιμελητήριου Πειραιά Ανδριανός Μιχάλαρος τόνισε πως ο Λευτέρης είναι ένας αξιόλογος για τον δήμο άνθρωπος και με αυτόν η Ύδρα θα πάει πολύ ψηλά.

Ο Χρήστος Πάλης π. Δήμαρχος Μεθάνων, Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ και Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος ευχήθηκε καλή επιτυχία σε αυτό το δύσκολο αγώνα της τοπικής αυτοδιοίκησης, θέλω να βοηθήσω τον Λευτέρη και θα είναι δίπλα του σε ότι με χρειαστεί.

Ακόμη τον λόγο πήραν ο Γιώργος Μπενέτος επ. Πρόεδρος του Δικτύου Νησιωτικών Επιμελητηρίων της ΕΕ ο οποίος δήλωσε ότι συστρατευεται με τον Λευτέρη γιατί πιστεύει στις δυνατότητες του, στα σχεδία του για την Ύδρα και στο ενωτικό του χαρακτήρα του.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής των Περιφερειών και της Υποεπιτροπής Νησιωτικών περιοχών της Βουλής Βουλευτής Δημήτρης Γάκης, τόνισε: ο Λευτέρης βοήθησε το έργο της επιτροπής της βουλής και τον ευχαριστώ γιατί μας έμαθε πολλά, του έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη, έχει μια φοβερή ευστροφία και θα είναι ένας τουλάχιστον πετυχημένος δήμαρχος στο νησί του.

Ευχές και Μηνύματα συμπαράστασης έστειλαν Υπουργοί, Ευρωβουλευτές από την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη, στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Αντιπεριφερειαρχης Νήσων, αρκετοί δήμαρχοι νησιών και εκπρόσωποι ομοσπονδιών και συλλόγων.

Με τις ευχές όλων αλλά και με αέρα νίκης , ο Λευτέρης Κεχαγιόγλου σαλπάρει για το μεγάλο ταξίδι στην Ύδρα και την κορυφή.



Πηγή: kalpi19.gr